ookanders!
Mijn winkelmandje
0 items -  0,00
ont limit your challenges
dont limit your challenges
happiness is not a destination
life is a gift
volg je hart het klopt

Bedrijfsinformatie van Ook anders!

Onze Bedrijfsinformatie

Ook anders! is een onderdeel van MvS Creations

Adres:

Pater Ullingsstraat 9

6023 AM Budel-Schoot

T +31 (0)495 – 76 90 94

M +31 (0) 6 – 42 90 05 04

E info@ookanders.nl

 

Openingstijden:

We zijn voornamelijk een webwinkel en hebben daarom geen vaste openingstijden.

In de ochtenden zijn we tussen 9.00 en 12.00 meestal wel aanwezig, maar regelmatig zijn er afspraken buiten de deur waardoor we niet altijd aanwezig zijn.

Wil je niet aan de gesloten deur staan : Bel ons vooraf even.

 

Kvk 17194713

BTW NL001696681B72

 

Ook anders! is een bedrijf gestart door Mireille van Seggelen. Door haar grote ervaring in de grafische sector was en is ze altijd bezig met het ontwerpen van nieuwe dingen. Gestart met MvS Creations. Een uitgeverij van boeken waarmee ze andere mensen helpt hun eigen boek te realiseren. Niet massaal, maar kleine oplages die bij een grote uitgeverij geen kans krijgen. Daar is Ook anders! ook heel goed terug te vinden en ligt misschien wel de oorsprong van de huidige Ook anders!

Door het werken met boeken en papier ontstonden bij toeval de uitdeeldoosjes. Zoveel mensen, particulier en zakelijk, wilde graag iets persoonlijks. Maar wil je iets met logo, dan zit je met een minimale afname van 500 stuks. Dat wilde ze dus ook anders! Zo zijn de uitdeeldoosjes gekomen. Maar met de machines die inmiddels klaarstaan kan veel meer verwerkt worden. Zoals vinyl snijden. Tot het teveel werd om nog bij  “MvS Creations” onder te brengen.

Toen is Ook anders! gekomen. Omdat alles anders wordt aangepakt. We vinden nu eenmaal dat iedereen in de gelegenheid moet zijn om iets unieks en heel persoonlijks in handen te krijgen!

Inmiddels zijn we flink uitgegroeid en kunnen we van alles voor u maken! Binnen onze mogelijkheden helpen we u graag met het ontwerpen van uw eigen item !

Omdat we allemaal anders zijn!